Marți, 13 octombrie, ora 19:00

WORKSHOP GRATUIT pentru toți cei care își doresc să devină antreprenori, dar nu au planul, banii sau resursele necesare.

Aici pui titlul. Poți alege să scrii WEBINAR GRATUIT, dar este mult prea clasic. Așa că îți recomandăm să spui WORKSHOP sau MASTERCLASS dacă vrei să pară mai premium, sau ATELIER dacă vrei să sune mai prietenesc. După care ar trebui să spui pentru cine este webinarul – iar aici alegi publicul tău țintă (antreprenori, proprietari de case, oameni care trec printr-un divorț, etc). Iar după asta noi am ales să folosim regula celor 3 pentru că oamenii reacționează la aceasta foarte bine (mai bun, mai în formă, mai sănătos, etc).

Îți voi arăta cum să profiți de una din cele mai importante oportunități pentru a-ți construi o afacere solidă și profitabilă.

Aici pui subtitlul – aici prezinți noua oportunitate (blueprint, framework etc) și apelezi la dorința ascunsă a clientului tău (să construiești o afacere profitabilă, să ai corpul la care visai, să cucerești fata visurilor tale etc) – dorința o găsești în research-ul pe care l-ai făcut.

Paul Melinte – Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”

Înscrie-te la acest WORKSHOP GRATUIT și marți 13 octombrie va fi ziua ta norocoasă deoarece îți voi arăta în mod gratuit una din cele mai sigure oportunități să scapi de job și să-ți faci propria ta afacere, chiar dacă nu ai prea mulți bani de investit, nici foarte mult timp și nici experiență în  afaceri. 

Nu promovez o afacere de tip mlm și nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte. Dar ce vei învăța în acest workshop funcționează în orice tip de afacere, inclusiv mlm. 

Practic te voi învăța cum să profiți de una din cele mai importante oportunități pentru a-ți construi o afacere solidă și profitabilă. 

În primul fragment de aici faci un call to action și creezi așteptare (va fi ziua ta norocoasă) iar după explici de ce și ce va descoperi, dar creezi și un mini-closing distrugând mai multe condiționări (chiar dacă nu ai bani, timp, experiență, facultate etc) – practic trebuie să anticipezi ce îl face pe client să refuze invitația ta.

În al doilea fragment, vei prezenta pe scurt ceea ce nu promovezi (dacă nu ești foarte cunoscut, oamenii vor intra la bănuieli pentru și te vor considera scammer așa că trebuie să le distrugi și aceste credințe)

În ultimul fragment poți reformula subtitlul ca să îi aduci aminte ce va învăța pe scurt.

workshop gratuit – marți 13 octombrie

90 de minute

de informații premium

13 octombrie

data workshop-ului

14000+

membri în comunitate

Cele 3 secrete ce îți vor schimba viața:

SECRETUL #1

Metoda prin care începi un business în orice domeniu cu investiții minime

Mulți cred că pentru a face bani online ai nevoie să deții un produs sau un serviciu foarte bun.

Realitatea este că ai nevoie doar să știi să vinzi. Nu ai nevoie de propriul produs/serviciu.

De fapt poți face mult mai mulți bani, mai rapid și fără riscuri, vânzând produsele/serviciile altora.

Când a început goană după aur în SUA, nu căutătorii de aur au fost cei care au câștigat cei mai mulți bani, ci vânzătorii de târnăcoape.

Amazon face mai mult profit din închiriere de servere, decât de vânzări de cărți și alte bunuri.

Vino la workshop și află cum poți și tu să construiești o afacere fără să ai din start popriul produs/serviciu.

In primul secret trebuie să distrugi o credință falsă pe care aceștia o au despre oportunitatea pe care le-o vei prezenta. 

De exemplu : “MLM nu funcționează, am încercat să o scriu pe mama mea dar nu a fost prea fericită.” . Aici trebuie să spui o poveste asemănătoare cu experiența lor, dar să NU LE DAI SOLUȚIA. La finalul poveștii faci call to action și le spui că soluția o vor găsi în webinar.

SECRETUL #2

Cum testezi o idee de afacere înainte de a investi în ea, cum afli ce merge și ce nu. 

Cea mai mare problemă atunci când vrei să faci o afacere este că nu știi dacă va merge sau nu afacerea la care te gândești și riști să-ți pierzi banii.

A doua problemă mare este că nu știi ce merge și ce nu, astfel încât, deși ideea poate fi bună, riști să pierzi luni sau chiar ani de zile încercând să afli ce merge și ce nu.

Marți îți voi explica cum să înveți ce merge și ce nu și în același timp să faci și bani din prima lună de activitate.

In al doilea secret trebuie să distrugi o credință pe care clienții tăi o au despre ei. De exemplu, rămânem tot în sfera MLM desi poți aplica asta pentru orice nișa : “Mi-e frică să vorbesc cu clienții. Am avut experiențe proaste vorbind la telefon”. La fel ca la primul secret, spui o poveste și faci call to action pe înscrierea la webinar.

SECRETUL #3

Cum să începi un business profitabil muncind doar câteva ore pe zi. 

Vrei să începi un business, să nu-ți mai vinzi timpul pe bani (puțini) și știi că poți mai mult. 

Dar ai rate de plăti, chirie, întreținere, mâncare și haine pentru familie. 

Așa că nu îți permiți să-ți dai demisia. 

Ai vrea să încerci ceva în timpul liber, dar și acesta este destul de scurt, așa că au vrea să mergi „la sigur”. 

Deși nimeni nu poate garanta rezultatele pe care le vei obține, sunt multe afaceri de milioane de dolari care au început fix așa cum îți voi arăta marți și dacă ai măcar 2 – 3 ore/zi, ai o șansă bună să reușești și tu. perspective.

Iar în al treilea secret trebuie să distrugi o credință falsă pe care o au aceștia despre ceilalți. De exemplu: “Prietenii mei nu se vor înscrie niciodată. Ei au râs de mine în trecut” . Din nou, vei inventa o poveste și vei da call to action spre înscriere webinar. 

Titlurile la secrete le vei alege în funcție de experiența pe care clienții tăi au avut-o cu oportunitatea pe care le-o prezinți. De exemplu, dacă clientul tău se gândește “eu nu sunt o persoană tehnică” – titlul poate fi “Cum să clonezi cele mai de succes site-uri în Elementor, în mai puțin de 30 de minute.” 

 

workshop gratuit – marți 13 octombrie

Despre Paul Melinte

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online, fără facultate sau alte cunoștințe. 

De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți – iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare. 

Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am vândut la Tikaboo România produse în valoare de peste peste 1 milion de euro, doar în anul 2019. Am cheltuit de-a lungul timpului peste 500.000 € în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.

Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Ce spun cei care au lucrat cu Paul

Aici poți pune testimoniale, noi am ales să le punem pe cele video pentru că au credibilitate mai mare. 

„După ce am început să lucrez cu Paul am trecut de la 3,500 de euro la 10,500 de euro profit pe lună”

Iulia Barbu

Antreprenor

„Are un caracater remarcabil și o minte de copywritter strălucită”

Our conversations always flow so easily from the psychological to the personal. You speak in ways that I think about things. You make articulate the idea that philosophy is relevant to our lives. You imagine ways for us to understand the world.

Alex Giurgea

Antreprenor

„Paul are o experiență vastă și a venit tot timpul cu exemple relevante”

Traian Titirișcă

Antreprenor

Ești pregătit să descoperi una din cele mai sigure oportunități să scapi de job și să-ți faci propria ta afacere?

Atunci te aștept la acest workshop

Aici pui call to action final.

Paul Melinte

Îți voi arăta în mod gratuit una din cele mai sigure oportunități să scapi de job și să-ți faci propria ta afacere, chiar dacă nu ai prea mulți bani de investit, nici foarte mult timp și nici experiență în  afaceri. 

Nu promovez o afacere de tip mlm și nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte. Dar ce vei învăța în acest workshop funcționează în orice tip de afacere, inclusiv mlm. 

Practic te voi învăța cum să vezi și să profiți de una din cele mai importante oportunități pentru a-ți construi o afacere solidă și profitabilă. 

Iar aici pur și simplu copiezi tabelul de mai sus.

workshop gratuit – marți 13 octombrie

Workshop Gratuit - 13 Octombrie, ora 19:00