google apps standard

Cum sa creezi un cont Google Apps Standard gratuit

Ce este Google Apps

Google Apps este o suită de aplicații Google, care reunește serviciile esențiale pentru a ajuta afacerea ta.

Pentru un blog, cel mai util iti va fi serviciul care iti permite sa legi o adresa de email gen Cristi@numedomeniu.ro de un cont gmail, sa zicem cristi@gmail.com.

In felul asta, de fiecare data cand cineva iti va trimite un mail pe cristi@numedomeniu.ro il vei primi pe cristi@gmail.com, fara sa mai fie nevoie sa folosesti vechiul serviciu de webmail.

In decembrie 2012, Google a renuntat la conturile gratuite pentru Google Apps, acum existand doar conturi Business care costa 50$ pe an. Totusi, urmand pasii de mai jos, vei putea sa iti faci un cont Google Apps gratuit pentru un utilizator.

A. Pasi creare cont Google Apps gratuit

1. Conecteaza-te cu contul tau Google pe http://appengine.google.com/ apoi da click pe Create Application.

Google App Engine

2. Verifica contul folosind numarul tau de telefon. Vei primi pe telefon un mesaj text cu codul pe care trebuie sa il introduci pentru confirmare.

Confirmare Google App

3. Dupa verificare, va aparea o fereastra in care trebuie sa creezi o aplicatie. Poti introduce orice nume disponibil. Personal am pus chiar numele site-ului.

Creaza aplicatie Google Apps

4. Aplicatia ta a fost creata cu succes. Mergi la Dashboard -> Application Settings, gaseste Domain Setup si alege Add Domain

Setup Domain Google Apps

5. In acest pas nu te intereseaza partea stanga. Da click pe Sign up for Google Apps Standard.

Adauga domeniu google apps

6. Iti apare o pagina pentru a-ti configura contul gratuit de Google Apps Standard. Introdu numele site-ului tau, apoi compleaza cu datele tale si gata! Ai un cont Google Apps Standard.

Google Apps standard free

Truc: In mod normal, poti folosi un singur user pe acest cont. Daca vrei sa folosesti gratuit mai multi useri( cont1@numedomeniu.ro, cont2@numedomeniu.ro, etc) fa upgrade pentru trial, adauga useri, apoi da cancel la trial. Astfel vei avea un cont gratuit cu 10 useri(10 adrese de email).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *