Indexare rapida in google

Cum sa iti indexeze google mai repede blogul

Foarte putina lume stie, ca atunci cand publici(sau updatezi) un articol folosind wordpress, acesta trimite automat un ping catre alte servicii pe care le anunta ca ti-ai updatat blogul.

In mod standard, wordpress trimite ping doar spre un singur serviciu, rpc.pingomatic.com. Daca vrei sa fii indexat mai repede in google, e nevoie sa trimiti ping-uri catre mai multe servicii.

Primul pas e sa intri in Settings->Writing
Indexare rapida Google
Apoi, la Update Services, introdu toate serviciile din lista asta (sunt 343 servicii).
Indexare google rapida

Trebuie sa te avertizez ca va dura putin mai mult decat de obicei pana cand articolul se va publica, pentru ca serverul trimite ping-uri spre toate acele servicii.

Daca ai blog de ceva vreme, nu e nevoie sa le folosesti pe toate, poti folosi lista asta (sunt in jur de 70 de servicii).

Acum, la treba! Lasa-mi un comentariu daca ai introdus lista pe blogul tau!

Similar Posts

18 Comments

 1. Normal ca am introdus-o, orice sfat de la tine a fost pentru mine un mare pas inainte 🙂

  Revin dupa ce postez urmatorul articol sa-ti spun daca s-a schimbat ceva.

  Cu prietenie,
  Elena.

  1. Elena, ar trebui sa ti se indexeze paginile foarte repede. Depinde si de cat de vechi e blogul, dar tipul de la care am invatat chestia asta avea siteul indexat la 5 minute dupa ce il publica, ceea ce e foarte repede! 😀

 2. Multumesc foarte mult, Cristi! Ce minunat este sa ai in preajma oameni generosi si geniali!
  Am facut setarile si abia astept sa vad diferenta!
  Sa ai parte de tot succesul pe care-l meriti!

 3. Multumesc, Cristian!

  Sfaturile tale sunt intotdeauna binevenite si de efect pentru noi.

  Astept intotodeauna cu interes postarile tale! Mult succes!

 4. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am introdus lista dar tot greu indexeaza google articolele mele, unele apar dupa cateva ore, altele dupa cateva zile. Ce sfat imi dati?

  1. Sunt mai multi algoritmi de care tine google cont pentru a-ti indexa site-ul. E bine sa faci tot ce tine de tine pentru a optimiza indexarea, dar dincolo de asta nu exista formula secreta. Continua sa scrii si sa ai continut de calitate si in felul asta google iti va indexa articolele din ce in ce mai repede.

 5. Multumesc de sfat! Problema e ca eu trimit harta site-ului si din 80 si ceva de pagini imi indexeaza 60, acum mai nou mi a indexat vreo 40 si ceva. Care sa fie cauza oare? Erori sau altceva nu am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *